Working at

Working at ...

Wij komen graag in contact met enthousiaste, leergierige mensen die bij Carya aan de slag kunnen als project engineers. Carya is actief op het gebied van technische automatisering en gebruikt bij de ontwikkeling van haar applicaties de LabVIEW-ontwikkelomgeving. Het spreekt dus vanzelf dat we geïnteresseerd zijn in mensen met een technische achtergrond (MBO, HBO, universitair) en die belangstelling hebben voor het ontwikkelen van applicaties.

Net afgestudeerd?

Je wordt binnen het bedrijf opgeleid in het gebruik van LabVIEW maar je wordt op een gegeven moment verantwoordelijk voor je eigen projecten. Je vindt het prettig om per jaar meerdere projecten uit te voeren en bent bereid je steeds weer te verdiepen in het domein van de klant. Naast het programmeren is het contact met de klant een belangrijk deel van het werk.

Carya is aan het groeien dus ook grotere projecten komen steeds meer in zicht, zodat je je op termijn ook kunt gaan specialiseren: ontwerpen, programmeren, testen etc. waarbij je dan onderdeel wordt van een projectteam.

Nog niet afgestudeerd?

Je kan ook via een afstudeeropdracht bij Carya aan een baan komen: je doet je afstudeeropdracht bij Carya en na je afstuderen begin je bij Carya met je eerste baan!

Heb je al ervaring?

Als je geïnteresseerd bent in het bouwen van LabVIEW-applicaties en heb je daar al ervaring mee, neem dan contact op met Carya Automatisering.

Contactgegevens

Voel jij je aangesproken? Stuur ons dan je motivatie + CV via:

Carya Automatisering
Rotterdamseweg 183-C
2629 HD Delft
Nederland
sollicitatie@carya.nl

Volg ons ook via LinkedIn


Contactformulier

Stuur ons je (open) sollicitatie via het onderstaande contactformulier. Wij ontvangen hierbij graag je motivatie en CV.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)