Werken bij Carya

Project Engineer

MBO-, HBO- of universitair

 

Spreekt onze kop thee je wel aan? En zou jij jezelf (verder) willen bekwamen in het ontwikkelen van applicaties? Dan kun je altijd even van je laten horen, want wij komen graag in contact met enthousiaste, leergierige, technische mensen.

 

Net afgestudeerd?

 

Carya Automatisering is behoorlijk actief op het gebied van technische automatisering en we maken daarbij vooral gebruik van de LabVIEW-ontwikkelomgeving. Als Junior Project Engineer bij Carya kun je dan ook rekenen op een stevige LabVIEW-opleiding. De beste Certified Professional Instructors van Nederland staan voor je klaar om een echte specialist van je te maken, die uiteindelijk zelfstandig aan zijn/haar eigen projecten werkt. Naast het programmeren is het onderhouden van klantencontact een belangrijk onderdeel van je werk. Later, mede doordat onze opdrachten steeds groter worden, kun je je desgewenst meer gaan specialiseren in bijvoorbeeld ontwerpen, programmeren of testen.

 

Nog niet afgestudeerd?

 

Je kunt ook via een afstudeeropdracht Junior Project Engineer worden bij Carya. Je doet je opdracht, je studeert af, en je begint gewoon bij Carya aan je eerste baan.

 

Nooit afgestudeerd?

 

Ben je nooit afgestudeerd, maar heb je wél een indrukwekkende en aantoonbare ervaring in het bouwen van LabVIEW-applicaties? Ook dan zijn we reuze benieuwd naar je verhaal.

Carya Automatisering

 

Rotterdamseweg 183C
2629 HD Delft
Nederland

Wij zijn gevestigd in het Radex Innovation Center.
Klik hier voor de route.

 

sollicitatie@carya.nl
+31(0)15-2682602

 

LinkedIn

 

KvK Haaglanden: 27260060

Geïnteresseerd?

 

Stuur ons snel je motivatie (bij voorkeur met C.V.) via onderstaand formulier. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@carya.nl.

 

  Naam*

  Email*

  Uw bericht

  Upload uw CV en sollicitatiebrief (max. 5MB)

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  MAAK KENNIS MET CARYA

  Klik hier